Περιγραφή Εγκατάστασης

Αναλυτική περιγραφή των επιπέδων του Parking

Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την περιγραφή της συνολικής εγκατάστασης του Σταθμού Αυτοκινήτων ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗ και τις ανέσεις – παροχές που προσφέρει.

  • Ο σταθμός αυτοκινήτων ΠΛΑΤΕΙΑ είναι εγκατεστημένος σε 3 υπόγεια επίπεδα, με εμβαδόν 2.782,64 τ.μ. το κάθε ένα. Η συνολική επιφάνεια του σταθμού είναι 8.347,92 m2. Συνολικά υλοποιούνται 44+92+95=231 θέσεις στάθμευσης.
  • Η επικοινωνία του εξωτερικού χώρου με τους υπόγειους ορόφους του σταθμού πραγματοποιείται μέσω ράμπας διπλής κατεύθυνσης . Η είσοδος και έξοδος των πεζών από τον σταθμό πραγματοποιείται μέσω πεζοδρομίου ελάχιστου πλάτους 0,50 μέτρων ενώ η μετακίνησή τους εξασφαλίζεται και μέσω  ανελκυστήρων ατόμων και δύο κλιμακοστασίων. Από την λειτουργία της εισόδου και εξόδου των οχημάτων δεν επηρεάζονται οι κυκλοφοριακές συνθήκες στην περιοχή.
  • Στο Α΄ ΕΠΙΠΕΔΟ υπάρχουν 2 κλιμακοστάσια και 2 ασανσέρ, WC ανδρών, γυναικών & ΑΜΕΑ, 2 θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ, γραφείο κίνησης, χώρος αναμονής πελατών, αποθηκευτικοί χώροι και χώροι Η/Μ εγκαταστάσεων.
    Στο Β΄ & Γ΄ ΕΠΙΠΕΔΟ υπάρχουν ευρύχωροι χώροι στάθμευσης οχημάτων, από 2 θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ, 2 κλιμακοστάσια, 2 ασανσέρ και αποθηκευτικοί χώροι. Σε όλα τα επίπεδα του σταθμού λειτουργούν συστήματα εξαερισμού και ελέγχου στάθμης καυσαερίων. Επίσης για την πυρασφάλεια της εγκατάστασης λειτουργεί υπερσύγχρονο σύστημα πυρόσβεσης.
  • Το δάπεδο είναι βιομηχανικό, χρωματισμένο με ειδική επωξειδική βαφή και έχει κατάλληλη κλίση για την ροή των υδάτων.
  • Στον σταθμό υπάρχει αποχετευτικό σύστημα ικανό για την απομάκρυνση των νερών που θα βρεθούν στο δάπεδο.
  • Το πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα εξαερισμού περιλαμβάνει ανεμιστήρες προσαγωγής αέρα και 2 ανεμιστήρες απαγωγής του αέρα που καλύπτουν και τα 3 επίπεδα του σταθμού. Οι αισθητήρες καυσαερίων σε περίπτωση αυξημένων ενδείξεων μονοξειδίου ενεργοποιούν αυτόματα το σύστημα εξαερισμού.
  • Ο φωτισμός των χώρων του σταθμού εξασφαλίζεται από ικανό αριθμό φωτιστικών σωμάτων. Η ηλεκτρική εγκατάσταση του σταθμού είναι στεγανού τύπου και σύμφωνα με τον Κ.Ε.Η.Ε.
  • Για την πυρασφάλεια του σταθμού θα ισχύουν όλες οι διατάξεις του άρθρου 13 του ΠΔ 71/88. Στον σταθμό  υπάρχει μόνιμο σύστημα καταιονισμού για  ανίχνευση και κατάσβεση πιθανής πυρκαγιάς.

gallery.

» src=»http://plateia-xanthi.gr/wp-content/plugins/ckeditor-for-wordpress/plugins/wpgallery/images/spacer.gif?t=F7J8″ title=»gallery size=»medium» link=»file» ids=»2037,2041,2043″» />